ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3 Ιουνίου 2020
 

Πάτρα: Αναστέλλονται όλες οι δράσεις του δημοτικού Ωδείου έως τις 26 Ιουνίου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020, 21:35
αρχείο λήψης

O δήμος Πατρέων, ενημερώνει τους γονείς, κηδεμόνες και μαθητές του Δημοτικού Ωδείου, ότι έχει δρομολογηθεί η μετεγκατάσταση όλων των δράσεων του Δημοτικού Ωδείου από τον Σεπτέμβριο του 2020 σε νέο ενοικιαζόμενο κτίριο, ώστε να δοθεί η αρμόζουσα λύση στο κτιριακό πρόβλημα που αντιμετώπιζε το σημαντικό για την πόλη μας εκπαιδευτικό ίδρυμα και το οποίο τα τελευταία χρόνια φιλοξενείτο στο 7ο Δημοτικό Σχολείο (Βλατερό).

Με την επανέναρξη των Δημοτικών Σχολείων και βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ που αφορούν την πανδημία (covid-19), δεν είναι εφικτό να συνεχισθούν τα μαθήματα του Ωδείου στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα.

Ως εκ τούτου, θα ανασταλούν έως την 26η Ιουνίου οι εκπαιδευτικές δράσεις του Ωδείου, εκτός των τμημάτων Κοντραμπάσου, Φωνητικής, Ελληνικής και Jazz μουσικής, τα μαθήματα των οποίων θα συνεχίσουν να παραδίδονται στο κτίριο της Δημοτικής Μουσικής. Υπενθυμίζουμε ότι δεν έχει ακόμη επιτραπεί από τον ΕΟΔΥ, η επανέναρξη των μαθημάτων solfege και των πνευστών οργάνων.

Σε μια χρονική στιγμή, κατά την οποία η πανδημία έχει ανατρέψει οποιονδήποτε προγραμματισμό, ζητούμε την κατανόησή σας, ώστε να ολοκληρωθεί (με τις απολυτήριες εξετάσεις στο τέλος Ιουλίου) μετά την 26η Ιουνίου, όσο είναι δυνατόν ομαλότερα και με ασφάλεια για όλους, το φετινό σχολικό έτος.