ΑΘΛΗΤΙΚΑ

6 Δεκεμβρίου 2013
 

Eκπαιδευτική συνεδρία παροχής Α΄βοηθειών από τον Απόλλωνα Π. για τους προπονητές

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013, 10:36
0

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη εκπαιδευτική συνεδρία παροχής πρώτων βοηθειών την περασμένη Κυριακή, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Απόλλωνα Πάτρας,

Συμμετείχε σύσσωμο το  προπονητικό τιμ των ακαδημιών και των αγωνιστικών τμημάτων, μπάσκετ και βόλεϊ του συλλόγου.

Η εκπαίδευση έγινε από τον  εκπαιδευτή του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του τμήματος Πατρών του Ερυθρού Σταυρού κ. Βασίλη Χαντζόπουλο στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του σώματος.

Η συνεδρία περιελάμβανε ενημέρωση για τις βασικές αρχές των πρώτων βοηθειών σε επίπεδο διάγνωσης και ελέγχου περιστατικών τραυματισμών και ασθενείας, κυρίως γύρω από την αθλητική δραστηριότητα και ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Ήδη, προγραμματίζεται η συνέχεια της συνεργασίας αυτής που κρίνεται απόλυτα απαραίτητη για έναν αθλητικό χώρο, όπως αυτός των αθλητικών εγκαταστάσεων του Απόλλωνα που συγκεντρώνει καθημερινά εκατοντάδες αθλούμενους όλων των ηλικιών.

Ο Απόλλωνας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στο τοπικό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και ιδιαίτερα στους εκπαιδευτές του σώματος Σαμαρειτών για την πολύτιμη βοήθειά τους που σηματοδοτεί την έναρξη μίας χρήσιμης συνεργασίας.