ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6 Δεκεμβρίου 2013
 

Πάτρα: Στο πόδι η Αστυνομία για τις εκδηλώσεις στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013, 9:51
0

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα Παρασκευή από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου που είχε συγκλονίσει τα ξημερώματα της 6ης Δεκεμβρίου του 2008 ολόκληρη τη χώρα και είχε φέρει τότε ως αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρά επεισόδια σε ολόκληρη τη χώρα, και στην Πάτρα.

Επί ποδός βρίσκεται η τοπική ΕΛ.ΑΣ. για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις που θα γίνουν στη Πάτρα στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Στη μνήμη του αδικοχαμένου 16χρονου μαθητή έχουν ήδη προγραμματιστεί συγκεντρώσεις και πορείες τόσο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, όσο και στην Πάτρα και σε άλλες επαρχιακές πόλεις.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας βρίσκεται σε επιφυλακή υπό τον φόβο επεισοδίων.

Συγκεκριμένα οι συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί θα έχουν επίκεντρο το πρώην Παράρτημα στην οδό Κορίνθου, ενώ αποκορύφωμα των εκδηλώσεων θα είναι η πορεία που έχει προγραμματιστεί από τις φοιτητικές, σπουδαστικές παρατάξεις και συλλόγους, στη μνήμη του παιδιού.

Κατά κύριο λόγο, αυτό που «προβληματίζει» την ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. είναι η συγκέντρωση και η πορεία που θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα από τις φοιτητικές και σπουδαστικές παρατάξεις, τους συλλόγους, στη μνήμη του παιδιού και πάλι από το Παράρτημα.

Και αυτό γιατί πληροφορίες αναφέρουν πως στο τέλος της πορείας θα βρίσκονται και μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ήδη στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας έχουν γίνει συσκέψεις προκειμένου να τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο που έχει ήδη εκπονηθεί προκειμένου να βρίσκονται όλοι σε επιφυλακή και κυρίως να αποφευχθούν τυχόν… «παρατράγουδα».