ΑΘΛΗΤΙΚΑ

6 Δεκεμβρίου 2013
 

«Ήπιαν καφεδάκι» Αλαφούζος – Γιαννακόπουλος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013, 12:31
0

Νέα συνάντηση αναμένεται μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου τις προσεχείς ημέρες.

Την Πέμπτη η πλευρά του προέδρου της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου επικοινώνησε με αυτή του ομολόγου του της ΚΑΕ και δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να υπάρξει νέο ραντεβού.
Προτεραιότητα είναι η ανάλυση των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ τις οποίες θέλει η πλευρά του Γιαννακόπουλου και του Κινέζου επιχειρηματία που θα συνδράμει στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου του ΠΑΟ.

Ήδη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν στα χέρια τους μέρος των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ, τα οποία μελετούν και πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα να έχουν στα χέρια τους όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να έχουν πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Στη νέα συνάντηση οι Αλαφούζος-Γιαννακόπουλος θα κάνουν ένα βήμα παραπάνω στις συζητήσεις τους και θα εισέλθουν σε λεπτομέρειες.

Η διαδικασία προχωράει, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τον Κινέζο «συμπαίκτη» του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, αφού αυτός ουσιαστικά θα αποφασίσει για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.