ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

5 Δεκεμβρίου 2013
 

Στην Πάτρα η παρουσίαση του βιβλίου για τη ζωή του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013, 14:29
images
«ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος (1998-2008) Πνευματικός Ηγέτης»,  είναι το θέμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 του μηνός στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα της Διακιδείου Σχολής του Λαού.
Στην εκδήλωση θα γίνει η  παρουσίαση του βιβλίου του Δρ. Σωτηρίου Ι. Μπαλατσούκα (Διευθυντού Ιδιαιτέρου Γραφείου Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου), το οποίο είναι ένα αφιέρωμα στον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο, που  κοιμήθη στις 28 Ιανουαρίου του 2008 σε ηλικία 69 ετών.


Ομιλητές στην εκδήλωση, θα είναι, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, ο οποίος είχε θητεύσει ως Αρχιγραμματεύς της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, την περίοδο που ο Μακαριστός Χριστόδουλος ήταν Αρχιεπίσκοπος, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Αμβρόσιος Γκουρβέλος, Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και ο Ελλογιμ. Σωτήριος Ι. Μπαλατσούκας, Δρ. Θεολογίας, Αναπληρωτής Καθηγητής Γ/θμιας Εκπαιδεύσεως.


Κατά την διάρκεια της εκδηλώσεως θα προβληθεί και DVD με στιγμιότυπα από την ζωή του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου που είναι αλήθεια ότι καινοτόμησε και υπήρξε εξαιρετικά λαοφιλής και αγαπητός.