ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26 Αυγούστου 2013
 

Αγαπημένες ταινίες της Finos Film στο δικό της κανάλι στο Youtube

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013, 12:58
Φινος Φιλμ You Tube

Τις πολυαγαπημένες ελληνικές ταινίες που έχουν την υπογραφή του Φιλοποιμένα Φίνου, που επί πολλά χρόνια μέσω της Φίνος Φιλμς «χάρισε» αμέτρητες στιγμές γέλιου και αξέχαστες ατάκες από εκατοντάδες ταινίες θα μπορούν όλοι να τις απολαύσουν πλέον δωρεάν όποτε θέλουν μέσω του επίσημου καναλιού της θρυλικής εταιρείας σε υψηλή ποιότητα ήχου και εικόνας.

Η Φίνος Φιλμ δημιουργήθηκε το 1942 από τον παραγωγό Φιλοποίμενα Φίνο και λειτούργησε μέχρι τον θάνατό του, το 1977. Μετά τον θάνατο της συζύγου του, Τζέλας, το 2010, η περιουσία του περιήλθε στους κληρονόμους του, Γιώργο Τσαγκαράκη, διευθυντή της Φίνος Φιλμ, και τα τρία ανίψια του Φίνου.

Ήδη παρελαύνουν μερικές από τις πιο δημοφιλείς ελληνικές ταινίες, με πρωταγωνιστές την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Τζένη Καρέζη, τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο, τη Ρένα Βλαχοπούλου, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τον Δημήτρη Χορν και όλες τις αξέχαστες προσωπικότητες του ελληνικού κινηματογράφου των δεκαετιών του ’50, του ’60 και του ’70.

Κάθε ταινία συνοδεύεται από πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας της ή και τα εισιτήρια που έκοψε στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ακολουθούν τα σχόλια των ως επί το πλείστον ενθουσιασμένων χρηστών του YouTube, με πολυάριθμες αναφορές σε διάσημες σκηνές και κορυφαίες ατάκες. Σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν και τα αφιερώματα σε ηθοποιούς, σκηνοθέτες κ.ά.

Το επίσημο κανάλι της θρυλικής εταιρεία παραγωγής Φίνος Φιλμ στο YouTube λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.youtube.com/user/FinosFilmsChannel και αριθμεί σχεδόν 14.500 συνδρομητές.